Maxjan´s Edes & Castlemans Tonga

Navnet på Edes ny udkårne er: Castlemans Tonga – i daglig tale kaldet Tod. Han er i vores øjne det perfekte match til Edes. Han har hele pakken, en fantastisk stamtavle, som taler for sig selv. Evnen og lysten til at arbejde i svært terræn. Smart at se på, dejlig omgængelig overfor både 2- og 4 benede. Rigtig godt bygget, og med masser af overskud. ”will to please”, og så er sundheden i top

Tod er en ung ‘up-comming’ dreng, som vi tror, man kommer til at høre mere til i fremtiden. Han er ejet af en svensk pige ved navn Åsa Davidsen – et fuldstændig nyt navn indenfor retrieververdenen. Åsa og Tod har allerede opnået virkelig fine resultater, resultater som Sanne og jeg lægger mærke til, for hvis en urutineret ny hundefører kan lave den slags resultater, så er det med 100% garanti fordi, hunden har et stort potentiale, og selvfølgelig, så har Åsa et stort talent indenfor dette felt, det så vi også:)

Måden Tod arbejder på, er virkelig en sand nydelse. Han er i den grad på, følger med i hver en bevægelse, men samtidig fuldstændig rolig og overskudsagtig. Det er præcis det vi er så OBS på, for det er det vi skal bruge, når vi samler op på jagterne, når vi er på A-prøver mm. Når Tod bevæger sig i terrænet, er det medfuld skrald, men uden det virker ude af kontrol! Lads os bare sige det igen: Vi glæder os i den grad til denne kombi!

Edes

Tod

Sagnlandets Astralis Tod

Ejer: Kjeld Hougaard

Sagnlandets Na’Vi Tod

Ejer: Ann Rasmussen

Sagnlandets FaceIT Tod

Ejer: Thorsten Pedersen

Sagnlandets OpTic Tod

Ejer: Hubertus Nabben

Sagnlandets PiperTech Tod

Ejer: Lise Norup

Sagnlandets Fnatic Tod

Ejer: Lene Meincke