Vi, Ilo og jeg (Tom A), har i dag været på besøg hos Claus Sloth, nærmere bestemt Skovshoved Dyreklinik. Sanne og jeg ønskede en second opinion, samt et sidste forsøg, på en redegørelse, en forklaring og måske oven i købet helbredelse af tøsen – det ville jo være helt fantastisk!

Kort fortalt, så mener Claus, at det er senen mellem skulderblad og den flade muskel, som jo selvfølgelig hedder noget på latin, senen altså, der er problemet. Den kan man prøve at helbrede, ved at sprøjte noget stamcellefremkaldende væske ind, lige præcis der, hvor senen er beskadiget. Indgrebet foregår ved hjælp af kikkert.

Øvelserne han gjorde med Ilo, responderede hun fint på, hvilket gjorde, at Claus var rimelig hurtig og klar i spyttet med domsafsigelsen. For mig, indikere det jo bare, at diagnosen med en god portion sikkerhed er stillet korrekt, når udmeldingen kommer hurtig og sikkert.

Ilo skal nu stille fastende – UHA – mandag morgen hos dyrlægen, hvorefter hun kan afhentes igen om eftermiddag. Herefter skal hun bare gøre, som hun hidtil har gjort, nemlig ingenting. Efter 8 uger, skal hun være fit for fight, hvis indgrebet altså er lykkedes? Vi er optimistiske og håber alt hvad vi kan! Vi ved godt, vi kan blive skuffet, men det skal altså prøves –

Sagnlandets Jatoba  Princeps – i daglig tale Uffe – og Lars Døssing Søndergaard har i den forgangne weekend været af sted på uofficiel WT åben klasse i Sydjylland.

Deres beretning for prøven ligger i FB gruppen ‘Sagnlandets Labrador’. Den bør I læse 🙂 Vi sidder i hvert fald tilbagelænet i sofaen, imponeret over Lars, samt stolte af, at endnu en af ”vores små”  udviser alt det, vi forsøger at fremavle!