Torsdag d.29 juli 2021 afholdt DRK Region Centrum fyraftensprøve for vinderklasse B hunde.

Sanne og jeg var heldige og kom begge med. Vi kørte lidt tidligere fra arbejde end normalt. Vi ankom i rimelig god tid, dejligt, så kan man lige få snakket med de andre deltagere, luftet sine egne hunde og ellers få gjort sig klar.

Det helt fantastiske ved denne prøve var, at hele 5 ekvipager med Sagnlandets hunde stillede op. Ikke nok med de melder til prøven, de skal også være heldige at blive trukket ud.

De 5 ekvipager var:

Carsten Druekær                Saglandet’s Capstan Zippo

Flemming Nøhr                  Sagnlandet’s Ipe’ Princeps

Flemming Nøhr                  Sagnlandet’s Glory Zippo

Susanne Andersen             Sagnlandet’s Imperial Zippo

Tom Andersen                    Sagnlandet’s Nginious Pike

Sanne og jeg var helt oppe og køre, tænk at være så heldig med sine hvalpekøbere. 5 ekvipager ud af 25 deltagende i alt?

Alle gjorde det bare så fint på post 1. Carsten og Tjalfe kom desværre ikke videre, men det var simpelthen bare stolpe ud – Brænd ærgerligt, men det er jo hunde og mennesker, og så kan alt ske.

Post 2 var tidsmæssigt en lang post, hvor hundene blev afprøvet i ”slæb” og henholdsvis lange markeringer og dirigeringer.

Da post 2 var færdig, havde dommerne valgt 6 hunde til en finale. Cuba blev desværre fravalgt her, men Woody, Lyra og Wilma kom med videre! Altså det var da lige 50% Ren Sagnlandet’s i en og samme finale.

I finalen var der faktisk 2 semifinaler, før den endelige finale. I semifinalerne røg der yderligere 2 ekvipager, men ingen af dem var fra Sagnlandet’s. Med andre ord, I finalen Stod Sanne, Flemming og jeg, sammen med Henning Pedersen og hans hund Morgan.

Desværre røg Flemming og Woody i finalen. Som bekendt vokser træerne jo ikke ind i himmelen, men vi syntes nu det var megaærgerligt.

Efter finalen, fortalte dommerne, hvad de var kommet frem til.

1 V. m. CK     Sagnlandet’s Nginious Pike ført af Tom Andersen

2 V.                 Sagnlandet’s Imperial Zippo ført af Susanne Andersen

3 V.                 Morgan ført af Henning Pedersen

Det var en god dag!!!

Den 6,7 og 8 august blev Brahetrolleborg Gamefair afholdt.

Under alle tre dage afholdes ligeledes Profine Nation Cup 2021.

Det er en WT for hold, som enten har kvalificeret sig i deres hjemland, eller har tilmeldt sig som freeteam, i håb om der er plads.

Vi havde tilmeldt som freeteam, og var heldige at komme med. Holdet bestod af Stig Andersen, Michael Christensen, Susanne Andersen og Tom Andersen. Mette Schou Andersen og Maxjan´s Hayley var anmeldt som reservehund i tilfælde af skade eller løbskhed m.v..

En superfantastisk veltilrettelagt prøve, som gav alle udfordringer. Bevares, nogle mere end andre – men ærligt så var der intet vi ikke havde prøvet før under en træning.

Samlet resultat efter 3 dages fight:

1 V.                     DK Freeteam – som var os – 740 points

2 V.                     Tyskland 1 – 692 points

3 V.                     Frankrig 1 – 661 points

Der blev endvidere præsenteret en top dog over alle tre dage, og ud af 56 hunde blev det

Top-dog 2021 Hagested-lab Kenya ført af Stig Andersen – Vi siger tillykke til Stig og Kenya.

Vi kan da lige indskyde, at Sagnlandet’s Nginious Pike blev nr. 5 og Sagnlandets Ipe’ Princeps nr. 8

Det var et par meget trætte hunde og mennesker der stille vendte hjem søndag aften.

1000 tak for et fantastisk arrangement BTGF –

En særlig tak til holdet bag : DRK, Kirsten og Keld Jørgensen, Niels Henrik Hansen, Thomas Plamboeck, Anette Huusmann, Iben Pytlick, Lars Rasmussen, Lars Mouritsen og John Juel Henriksen

Derudover skal der også lyde en tak til vores sponsorere www.siccaro.dkwww.hubertushuset.dk samt www.hundeogkattefoder.dk – FEDT I bakker op 😊

/Sus og Tom A