Til en start kan jeg sige, og her taler jeg for både Sanne og jeg selv, er det, at ha’ med hunde og specielt af Racen Labrador at gøre, bare en konstant nydelse, som vi begge værdsætter MEGET højt.

Nydelsen og lysten til, at forsætte i dette spor, bliver’ jo så ikke mindre, når man, som Sanne og jeg har haft en weekend som den forgangne!

Fredag d.07/08-2020 deltog Fritz og jeg på en Mock-trail som fandt sted på Lolland. Prøven startede kl. 15 og det var et fantastisk vejr, måske lidt bedre end man som hundefører kunne ønske? Mock-trailen foregik i roer, og var virkelig veltilrettelagt med jagt realistiske situationer. 6 hunde var tilbage, da prøven blev erklæret slut. Det var et meget tæt løb, med et højt niveau, og Fritz endte på en flot 3 Vinder.

Lørdag var der den store B-prøve på Fussingø. Her havde Flemming Nøhr  Christensen tilmeldt Sagnlandets Ipe’ Princeps også kaldet Woody i vinderklassen. Ekvipagen formåede at komme i finalen blandt 5 andre ekvipager, men var faktisk en lille smule bag ud på point fra de indledende runder. En, for nogle, svær enkelt markering volte på ingen måde besvær for Woody, hvorefter hans Far –Flemming Nøhr, kunne strække armene i vejret, som 1. Vinder m. Cert (den gir’ sgu adgang til Elite-prøven do!) Om Sanne og jeg var stolte ? MEGA STOLTE!!! 1000 gange tillykke herfra ven.

Søndag d.09/08-2020 var lig med UHM. Sanne havde tilmeldt Gammon – Von Der Mohnenfluh Back Gammon. Seriøst, så kan Gammon en allerhelvedes mange ting, men de er bare ikke endnu sat sammen til noget brugervenligt, hvis man kan sige sådan. Ingen af os forventede noget som helst af den tur til Jylland, udover forhåbentlig en 1 pr. i begynder som frigives, hvis de 4 første poster er løst uden en pointangivelse mindre end 11.

Ingen havde taget Gammon med på den analyse – han var nemlig i sit ES og sammen med sin ELSKEDE Mor. De 4 første poster: 20, 16, 18, 20 og dermed berettiget til det videre forløb, nemlig post 5 og 6. De to sidste er ”knock-out” poster, klare du den ikke, så er det Auf Wiedersehen :o) Her scorede Gammon henholdsvis 20 og 18, og dermed en final score på 110. Det rakte, som rosinen i pølseenden til en plads i finale blandt 9 andre super gode ekvipager. Gammon var igen fuldstændig cool på en dobbeltmark af de noget sværere, selv for en habil åbenklasse hund, og plukkede begge markeringer i suveræn stil og fart, hvilket udløste et 19 tal. Flere af de hunde/ekvipager, som havde tæt op mod 120, som var maxpoint, fejlede beklageligvis i denne finale, og lige pludselig, så stod Sanne og Gammon, som 3 Vinder UHM?

Afslutningsvis, skal det nævnes, at Ann Rasmussen og Sagnlandets NaVi Tod deltog ligeledes på dette års UHM.

De lagde godt fra start på post 1,2 og 3 – men desværre drillede post 4. Post 4 indeholdt et frit søg på ’’fuglevildt m. spyfluer og andre insekter’’… Ej – det var desværre tydeligt at de første 2 hunde efter frokost var særligt uheldige på denne kant. Men resten var flot – og lover godt for fremtiden.

Kom igen Ann –

Sådan en forlænget weekend hænger ikke på træerne, og vi er derfor ovenud lykkelige, for netop den oplevelse og succes. Det gir’ – som nævnt ovenfor – lyst til endnu mere…..

Snart venter et RM, som denne gang, grundet Coruna, afholdes noget senere, end sædvanligt. Sanne og jeg melder 3 stk. nemlig Fritz, Lyra og Wilma. Vi glæder os –