Hold nu op hvor tiden flyver – allerede 4,5 uge! Man keder sig ikke når man har hvalpe. Farmor er flyttet ind for en uge siden, og er nu fuldtime hundehvalpebabysitter 🙂 Det er ren luksus for de små –

Jeg har i dag skrevet til DKK og oprettet hvalpekuldet. Dette skal gøres inden de er 5 uger. Til info så kommer hvalpene ikke til at hedde Tonga til efternavn 🙁 Dette er åbenbart allerede et anvendt og registreret FCI kennelnavn, og må derfor ikke anvendes? Logik – nej? Nå – hvalpene er registreret med følgende navn:

Sagnlandets Astralis Tod Han Kjeld Hougaard
Sagnlandets Fnatic Tod Han Lene Meincke
Sagnlandets PiperTech Tod Tæve Lise Norup
Sagnlandets Na’Vi Tod Tæve Ann Rasmussen
Sagnlandets FaceIT Tod Tæve Thorsten Dahl Pedersen
Sagnlandets FaZe Tod Tæve Huberts Nabben
Sagnlandets OpTic Tod Tæve Mogens Riisager

Håber I er okay med navnene – og vi glæder os til, at høre hvad I ønsker at kalde dem i hverdagen?

Haven er blevet indtaget med den største fornøjelse – faktisk vil de slet ikke ind? Alle har fået tænder – det mærkes tydeligt! De er blevet udstyret med små nye halsbånd, og har en glubende appetit.

Glæder os til næste visit – dørene er åbne d. 5/5, 12/5 og 18-19/5. Skulle I have lyst til at aflægge besøg en hverdag – så aftaler vi det nærmere 🙂

Skal beklage, at der ingen billeder er vedhæftet af hvalpene :o( Lover at der bliver lagt nogle op efter weekenden – sorry!

Kennel/Hvalpetræf:
Kære alle tidligere, samt kommende hvalpekøbere,
Som tidligere nævnt, så afholder vi igen i år hvalpetræf. For dem, som ønsker at deltage, flere har allerede meldt til, bedes I venligst give besked herom. Der er blevet udsendt invitationer, den ligger her på hjemmesiden under nyheder, som fortæller lidt om vores planer, men til de, som snart bliver nye medlemmer i klanen, kan vi berette, at Janne Vendelbo fra Hundeforstand har sagt ja tak til invitationen. Janne vil fortælle/vise og undervise på diverse niveauer, så det er bare med at få meldt til, det kører efter først til mølle-princippet, og afholdes d. 1/9-2019 – sted og tid kommer senere.

Egne hunde:
Hvordan går det så med sagnlandets egne håbefulde små poder?
Tjoh, Fritz er blandt de sidste 6 ekvipager, hvoraf kun 4 kommer afsted til DM for hold. DM afholdes denne gang i Nordjylland, og løber ad stablen 1. juni 2019, så nu må vi, holdet udtages endeligt torsdag d. 2. maj. Fritz har holdt en ordentlig pause, af flere årsager, mest af alt grundet Wilma lige skulle have grunddressuren, og da der jo som bekendt kun er 24 timer i døgnet, var det Wilma, som fik første prioriteten. Det har vist sig at være en god beslutning. Wilma har på et minimalt forsøg, kvalificeret sig til Åben klasse i DRK-regi, samt ligeledes fået retten til at deltage på åben workingtest i RJK, da apporteringsprøven blev bestået på fornem vis 13 april 2019. Dermed kan Wilma og jeg gå og nørde lidt over sommeren, så vi forhåbentlig er klar til efterårets åbne klasser hos dels DRK og dels RJK.

At Wilma har indfriet forventningerne – indtil nu – har betydet, at Fritz og jeg igen er begyndt at træne seriøst de sidste 14 dage. Jeg er meget tilfreds med hans fremgang, og han kvitterede med flot og sikker finaleplads på Lange Løng sidste weekend. I finalen lavede han en sublim dirigering, men desværre var han også en smule uartig, så det sluttede brat. Jeg er dog fortrøstningsfuld, og har tilmeldt os prøven på lørdag i Kulsø. Der håber vi naturligvis, at der er entreret med dommere af væsentlig højere standard end på Lange Løng 🙂 ha ha –

Sanne og Lyra deltog på DRK’s Mocktrail, som afholdtes på Fyn, nærmere bestemt Ravnholt i Åben klasse. Lyra kan sine ting, men grundet Sanne har arbejdet en del på det sidste, har hun været en smule ustabil. Sanne ”pudsede”, hvis I forstår sådan én :-), formen af Skærtorsdag, og lørdag i påsken tog de afsted, med lidt blandede følelser. Det kan sgu gå hvilken vej som helst, sagde Sanne, hvorefter hun drønede mod Ravnholt. Ja, 10 timer senere, stod hun i entreen med en sæk foder, en hat fra fodersponsoren Sportsmans pride, samt en dummy med påtrykt 1. Vinder, sådan en præstation udløser naturligvis et kæmpe kys fra Tom A – jooh der mangler skam ingenting her! Tak til Gilpa og Dummyshoppen for de fine sponsorpræmier. Sanne og Lyra kom dog hurtigt ned på jorden igen, da de, ugen efter, deltog på Åben workingtest i RJK. Lyra gik faktisk super fint. De startede 18 ekvipager, og sidste post, en markering, samt en dirigering på vand, som ikke burde volde den unge dame de store problemer, gik det galt? Her blev Lyra præsenteret for elementer, som hun aaaaaldrig før havde været præsenteret for før?? Så – Farvel og Tak for denne gang, I må prøve endnu en gang. Ja, sådan går det bare nogle gange, og det er mega ærgerligt, men samtidig er det egentlig fint, at det hele ikke er så forudsigeligt. At det er dyr og mennesker, vi har med at gøre, og så har hende Lyra så ellers bare at bestå næste gang, for ellers 😉
Ellers er der vel bare at sige, at vi er super stolte over alle de flotte præstationer I alle har udført, enten på den ene, eller på den anden måde. Det er muligt, at se en masse resultater på diverse sociale medier og på Sagnlandets FB-gruppe.