Sagnlandets Årsrevy 2021

2021 var et, for kennel Sagnlandets, helt fantastisk år, når vi taler resultater!

2021 var også et år, hvor vi måtte tage afsked med et par af de helt ”store medlemmer”

Først den sørgelige del

Highhut’s Alopex aka Ilo er, som for de fleste bekendt, ikke længere blandt os. Ilo´s historie er sjov, spændende, ærgerlig og fantastisk. Det sidste år boede Ilo hos ”Farmor” i Dommervænget Roskilde. Her havde de to, halvvejs adelige, deres helt egen hverdag, som naturligvis indeholdt mad fra morgenstunden, derefter en tur i skoven – nogle gange ku` Farmor pludselig smide en bold eller dummy!? Og selvfølgelig var det Ilo, som skulle hente. Et væld af gensidig kærlighed, dybe samtaler og samhørighed lyste over dette umage par. Ilo fik desværre en alt for kort karriere. Hun blev uheldig skadet, og det kunne desværre ikke helbredes. Ilo nåede at blive SEJ(A)CH men manglede så lidt for at blive alt muligt andet, ja endda int.FTCH manglede hun bare en 1.Vinder hun opnåede nemlig et CACIT i Sverige. Ilo er- og vil være savnet langt ud i fremtiden, ja nok til tid og evighed – Sov godt du smukke, skønne og helt din egen

Vi har i løbet af 2021 ligeledes taget afsked med Gammon. Gammon havde nogle dårlige albuer. Ikke noget med AD, nej det var noget andet som drillede FCP. Han blev opereret og blev rask, indtil det fortsatte i det andet ben. Efter rådføring med Kent fra Faxe Dyreklinik blev Sanne og jeg enige om, at det skulle vi ikke avle på, hvorfor han blev afleveret tilbage til opdrætter. Hold nu bøtte en lækker dreng, med så meget karisma, at stort set alle som bare har gået forbi ham, alligevel i deres underbevidsthed, har lagt mærke til ham. Kære Gammon, du er ikke længere hos os, men du bor i vores hjerter – For Katten du er SKØN, og vi savner dig hver dag.

Hvalpe i 2021

Aller første dag i det nye år – 2021 – blev Lyra mor til 6 dejlige hvalpe ’Træløberne’ efter Niels Henrik’s fine Labdom Nuthatch. Hvalpene er alle kommet til super gode hjem, og tro det eller ej, men alle de nye hvalpeejere er Såååå glade for deres nye familiemedlemmer. Lige i skrivende stund, er det ved at være tid til røntgenbilleder! Vi krydser fingre for sundheden og jeres fælles fremtid. Vi glæder os sådan til at følge jer alle sammen –

Resultater

Ja, som tidligere nævnt under ’nyheder’ på vores hjemmeside, så har det for Os været et fantastisk år med mange helt unikke oplevelser heriblandt IWT, Nutra Nuggets Cup og Profine Cup.

Vi kommer ALDRIG til at opleve en sådan gennemgribende succes igen, det ved vi! Så heldige er der ingen der er, men mens det stod på, var det eddermame fedt!

A-prøvesæsonen blev, for Wilma og jeg, lidt amputeret. En kikset Åben-A (den manglede vi grundet corona 2020) kom vi først på en Åben-A blot 4 dage før Eliteprøven. Heldigvis bestod vi, så endelig kunne vi koncentrere os om det særliggørende. Pludselig ud af det blå, kom en ny Vinder-A op, og Wilma og jeg kom med. Desværre fik jeg ikke testet hende på walk-up, da vi røg på første fugl, som var en løber. Hun gjorde det fint, var bare uheldig. Denne prøve blev dømt af, blandt andre, Danny Fraser. Undervejs talte jeg med Danny og spurgte til hans helbred. ”Jeg er næsten 70 år Tom, men føler mig som en på 25 – Virkelig’’, og jeg ku´ se at Danny mente det. Jeg var glad på Danny`s vegne da jeg kørte hjem. Desværre varede glæden ikke så længe – Danny døde dagen efter om aftenen. Tak for Alt Danny – ære være dit minde – Du var i særhed en ener og en original i ordets bedste betydning. Kys og Kram fra Sanne og Jeg.

Men men men – kære hvalpekøbere, vi er utrolig stolte af jer alle sammen – uanset om det er tale om tilbagemeldinger fra træningspladsen, opsamling, jagten eller markprøveresultaterne 0, 1, 2 eller 3 præmie. Alle tilbagemeldinger fra Jer, uanset type, skyldes mange timers træning, dedikation og kærlighed til Jeres kræ – og det betyder alt for Os.

Eliteprøven 2021

Eliteprøven har vi berettet omkring, så ikke de store eskapader her. Vi er naturligvis mega stolte over, at Wilma gennemførte årets Eliteprøve med Udmærkelse. Det gir´ en tro på fremtiden og det vi brænder for.

Hvalpeplaner 2022

Som nogen måske har set på vores hjemmeside, så har vi planlagt et kuld hvalpe på Wilma (Sagnlandets Nginious Pike). Hun skal parres med en dygtig og flot fyr fra Skotland, nemlig GB FTCH Mitforton Oscar of Leadburn. Vi regner med Wilma går i løb omkring marts og så er det bare afsted til højlandet. Vi glæder os rigtig meget til denne kombination. Det bliver virkelig spændende –

Kære Venner, Sagnlandske familie og alle andre vores bekendtskabskreds…

1000 Tak for et helt fantastisk ’21 –

Som nævnt ovenfor, så får vi nok aldrig et sådan år igen – det gør ikke noget, vi har nydt det – og så er der jo bare andre som får fornøjelsen

GODT NYTÅR, ønskes i af

Sagnlandets Labrador v/Susanne og Tom Andersen

Herunder ses udpluk af billeder modtaget i året 2021 – af hjertet tak <3