I lørdags dømte jeg en vinder A på Jan Lorenzen’s smukke – men meget våde terræn. En virkelig fin prøve med masser af sværhedsgrad, godt humør, høj sol og våde sokker 🙂

Udover at diskutere hundenes arbejde, blev der talt om Corona og som følger deraf, fremtidens prøver? Er A-prøvesæsonen ved at slutte, endnu førend den egentlig er startet – bliver det hele nu aflyst?!

Vi venter alle i spænding på en udmelding fra DRKs, RJKs og DKKs bestyrelser.

I bilen tænkes oftest store tanker, og i løbet af den 2,5 time lange køretur hjem, blev jeg enig med mig selv om, at skulle sæsonen slutte nu…… ja,- hvorfor så ikke fremskynde hvalpeplanerne med Lyra?

Beslutningen blev truffet – ja vi fremskynder planen, men hvilken hanhund skal jeg bruge? Jeg skulle jo finde en hanhund indenfor DK´s grænser. Længe har jeg haft en rigtig fin dreng i kikkerten – men han må altså vente lidt – da han endnu er for ung til at indgå i avlen.

Det meste af natten gik med, at gennemsøge internettet, samt mærke efter hvorvidt det nu også er/vil være det rigtige valg. Det er meget vigtigt for mig, at det er den rigtige kombination – det handler ikke kun om meritter og sundhed…. Hundene skal passe sammen, de skal være styrebare og samarbejdsvillige, samt have masser af mentalt overskud osv..

Lyra gik i løb i sidste uge. Så timingen er helt perfekt – Niels Henrik Hansen kommer hjem i her sidst i oktober, fra en længere Englandstur. Labdom Nuthatch, Kaldet Nutti, er nemlig med på denne trænings- og Field Trail tur, og mit valg er altså faldet på netop ham. Man kan se og læse mere omkring Nutti på Anette og Niels Henriks hjemmeside – www.beechbrook.dk

Vi mener og synes det er en mega spændende kombination, og går alt efter planen, kommer der hvalpe først i januar – 2021. Hvalpene vil kunne leveres primo marts 2021.

Skulle du / I være interesseret i denne kombination kontakt da enten Tom, 5191 6058 eller Susanne, 6012 9236

Labdom Nuthatch