Sagnlandets Ipé Princeps aka Woody og Flemming – har haft deres debut, og mere til i vinderklassen!

Debuten foregik på fornemmeste vis med en sikker BESTÅET, og i den gode ende, da Lolland afholdte deres WT tilbage i maj måned.
Flemming og Woody stillede derfor op i Karup, som netop er afholdt i det Midtjyske, med en stor portion selvtillid. Det skulle vise sig ikke, at være ubegrundet. Lørdag afholdes der prøve på koldt vildt – B-prøve. Woody og Flemming var blandt de 10 ekvipager, som rent faktisk klarede sig igennem prøven. Dog ikke uden skrammer, så teamet var derfor ikke med i finalen. Men flotte point trods alt: 8 – 11 – 18 -18

Søndag var det så WT, og selvfølgelig ligeledes i vinderklassen. Woody var outstanding, igen, og scorede hele 88 point ud af de maksimale 100. 15 – 18 – 18 – 19 – 18. Bare ET sølle fra point fra vinderne. Mega flot må vi sige. Blot i sin anden optræden i vinderklassen, ja så er vi 3. vinder på WT. Tillykke herfra, det er en fornøjelse, at være opdrætter.

Sagnlandets Glory Zippo aka Cuba – har jo som bekendt allerede sine 2 første præmier hjemme, så det er ro på. Måske lidt mere end Flemming synes er godt, men det er sådan det er! Cuba er nemlig blevet opereret i sin trædepude, som hun have fået skåret rigtig uheldigt. Den er nu fixet, men som nævnt, ro på i min. 8-10 dage, og er altså først klar til kamp omkring UHM2018.

Flemming, Ena og Øglerne fra Sagnlandets har i sidste uge besøgt Grethe & Carsten Andersen – ejerne til Lockthorn Zippo Stoney (farmand til Cuba og Wattson). Her besøgte de tillige Viggo og brormand Wattson –