Sagnlandets Nginious Pike – aka Wilma.

Once in a Life time dog, selvom jeg selvfølgelig håber der kommer en lille dreng efter hende, som kunne blive The Second once in a Life time dog?

Herunder et billede af et udpluk af de største bedrifter fra Wilmas markprøveverden

Når det er sagt, så er hun en fuldstændig og helt igennem en fed hund, som man næsten ikke mærker i hjemmet – men hun er der, vær sikker på det!

Fra hun stod i hvalpegården, sammen med de andre fra kuldet, har hun stort set kun haft øje for mig, og helt ærligt, hvis en yngre ”good looking sort tøs” bare synes, at jeg bare er helt fantastisk, så slår jeg sgu’ til. Det var præcis sådan det foldede sig ud tilbage i 2018.

Meritter – dem kan man se på hundeweb, hvis det interesserer nogen, og det er selvfølgelig det som man lægger mærke til, hvis man står udenfor og ser på Wilma. Men Wilma er så meget mere. På sin helt egen måde har hun styr på flokken. Ikke fordi hun hele tiden markere overfor de andre – hun har bare styr på det hun synes hun skal ha’ styr på, og alle i flokken har respekt for det.

Wilma har haft et kuld, som hun tog sig super godt af. Det var en fornøjelse bare side og observere, hvordan de små fik masser af kærlighed, men samtidig opdragelse. Igen – ikke noget med snerren eller lignende, men blot ved sin tilstedeværelse og et bestemt blik, så var der styr på tingende – i grove træk

Foråret 2024 skal Wilma igen ha’ hvalpe. Det bliver hendes sidste, da vi ikke mener hun skal ha’ flere kuld i en så fremskreden alder. En fremskreden alder er, i vores termologi 8 år. Da vi kun laver et kuld pr. år, og vi har andre tæver, som også skal ha’ nogle kuld, ja så går tiden jo som bekendt.

Wilma’s udkårne er fundet FTCH Willowrice Star Spinner – se evt. mere på dette youtube https://youtu.be/1KPJ-SSMinI. Jeg agter at ta’ en han-hvalp fra hendes kommende kuld og glæder mig helt vildt til en, forhåbentlig lille ny fantastisk hund?

Fantastisk hund – for det er præcis hvad Wilma har været for mig, derfor ser jeg gerne hendes gener videreført. Wilma har sit første kuld med til dette års UHM. Sanne og jeg tar’ naturligvis til Djursland for at følge de unge håbefulde – det bliver så spændende. Knæk og Bræk til de Sagnlandske farver!

Planerne for resten af Wilma’s 2023

Profine Nations Cup til August på BTGF

Snipesdays til september

Markprøvemesterskab RJK til november

Eliteprøve til december DRK

ECC I Tjekkiet februar (Europamesterskabet Field Trail)