Sagnlandets Napa Racer – Tessa og Jens har også været på de bonede gulve….

Midtsjællands B – prøve d. 19. maj – 44 hunde til start. Ekvipagen får hhv. 18 – 18 på post 1 og 13 – 20 på post 2. Dermed nok points til, at være med i semifinalen 🙂 …. om det var nerver eller den berømte ”klap, som gik ned’,’ vides ikke, men Tessa tog i hvert fald distraktionen? Pyt med det – det var bare super flot af de 2,  som stadigvæk er noget uerfarne!

I den forgangne weekend stillede ekvipagen op på hhv. B – prøven og WTén i vinder. Sent lørdag eftermiddag modtog vi en sms fra Jens. Af smsén fremgik det, at Jens valgte den svære direkte vej til dirigeringen, og her gjorde Tessa ikke helt hvad hun blev bedt om, hvorimod dobbelt markeringen blev løst med 2 gange kommandoen ‘Tessa’ 🙂

Om det var en god nats søvn på Karup Hotel eller bare noget helt andet vides ikke…. faktum er, at Tessa slutter søndagen med utrolige flotte points 18 – 18 – 19 – 18 – 18, og dermed ender dagen som 2. Vinder – super flot 🙂  blot 1. point efter 1. vinderen – her skal også lyde et stort tillykke til Jan Lorenzen!

Desværre har vi ikke modtaget et billede fra parolen 🙁 Men et gruppebillede af De Sagnlandske hunde samt et portrætfoto af Tessa skal I ikke snydes for !