Om os

Sagnlandets Labrador startede til i landsbyen Herslev ved Roskilde Fjord, hvor vikingerne sejlede ind til den gamle højborg i Lejre – deraf navnet Sagnlandet. Senere er vi flyttet til Kildebrønde – men kennelnavnet ændres ikke.

Fra at være ganske almindelige hundeindehavere, hvor en god jagthund er en såkaldet autodidakt, er vi blevet ihærdige hundefolk i DRK – Dansk Retriever Klub og RJK – Retrievernes Jagthundeklub.

Vores interesse for markprøve-verdenen  opstod pludseligt i forbindelse med købet af vores hund Carlos, som vi har fra kennel Z-labben. Da Susanne havde stået og set på prøver i ca. 1 1/2 år, ja så skulle hun da naturligvis også igang, og derved blev Figo fra kennel Lucky Lab så hentet. Senere er flere hunde kommet til fra ind- og udland.

Vi er fantastisk glade for denne fælles interesse, som udover en masse frisk luft i form af træning og prøver, også bringer os i kontakt med en masse spændende mennesker, og hvor der faktisk i nogle enkelte tilfælde, sagtens kan tales om andet end HUNDE – selvom det er sjældent.

Vi glæder os til at se Jer derude –

Susanne & Tom

Mobil – Susanne : 6012 9236

Mobil – Tom : 5191 6058

Kontakt os