Halløj, så er der igen sket noget hos Kennel Sagnlandets –

Sagnlandets Glory Zippo (Cuba), ført af Flemming Nøhr, og Sagnlandets Imperial Zippo (Lyra), ført af Susanne Andersen, deltog på Mesterskapshelgen 01/09-2018 i Norge. Begge ekvipager havde sat næsen op efter minimum en finaleplads om søndagen, men ved i hvad venner, sådan blev det bare slet ikke. Der var, dels nogle ’’lortedommere’’, og dels nogle andre ting!!! BASTA, og så er det sagt. Nej, men det går bare ikke altid som forventet, når der er dyr og mennesker involveret, men selvfølgelig bliver man brand ærgerlig, når det ikke køre, som man kunne ha’ forventet. Begge ekvipager lavede noget sublimt hundearbejde, og begge var de også lidt uheldige. Buttom line er, de havde en skøn tur i utrolig farligt selskab, som de dog slap helskindet fra.

Søndag 02/09-18 deltog jeg og Fritz på B-prøve i Sydsjælland. Den blev holdt på Feddet. Men Fritz og jeg var ikke de eneste, som repræsenterede Sagnlandet denne søndag. Line Havkrog og Fenton var ligeledes på programmet. Det er bare med begge arme strakt imod himmelen når jeg skriver, at Line Havkrog og Sagnlandets Fenton Racer blev en super flot 1’ste vinder m/CK! Fritz og jeg satte noget til i finalen, og fik derfor ”kun” Udmærkelse, og samlet nr. 5 efter de 4 placerede. Sanne og jeg er mega stolte, og det tror jeg bestemt også, at Line er. TILLYKKE I TO – well done!!!

Lørdag d. 08/09-2018. Sørme, om der ikke var en B-prøve på Lolland. Sanne dømte vinder, så hverken hun, eller jeg kunne derfor fører hund, men det var der så gudskelov andre der kunne. Jens Trane med Sagnlandets Napa Racer var tilmeldt vinderklassen. Efter førerens eget udsagn, kunne det, og burde det, ha’ været løst en smule bedre. De to kom ikke med i finalen, men løste dog stadig opgaverne til point i den høje ende. Det er bare at fortsætte, så kommer det lige pludselig. Nå ja, og så hov! Så kom endnu en Sagnlandets på banen, nemli’ Sagnlandets Capstan Zippo, til daglig kaldet Tjalfe. Der var debut i begynder. Gæt hvad der skete – Carsten og Tjalfe blev bedste hund! Det er simpelthen så vildt og fantastisk, at side her foran sin pc’er og bare skrive det ene super resultat efter det andet! Hold nu bøtte i er bare go’e. Et kæmpe tillykke til Carsten.

Endnu en B-prøve, denne gang i Nordsjælland søndag d. 09/09-2018. Sanne og Lyra debuterede i Åben klasse, hvilket resulterede i en fornem og overbevisende 1’ste præmie. Fedt, så kan de komme på Åben-A måske allerede i starten af jagtsæsonen? Tillykke Sanne og Lyra. En anden, som er sikret adgang til Åben-A er Cuba. Cuba og Flemming deltog også på Åben klasse i Nordsjælland. Her kom en beskæftigelse på, at træerne ikke vokser ind i himmelen. Lige ved og næsten, men lidt for meget besvær på dobbelt markeringen betød en 2 præmie denne gang.

Carsten og Tjalfe havde ikke fået nok om lørdagen, hvorfor de lige nappede en begynder klasse mere i det Nordsjællandske. Det var et super godt valg. Carsten og Tjalfe nappede, uden slinger i valsen, en fornem 1’ste præmie, og er dermed klar til at kunne deltage i åben klasse. Kender jeg Carsten godt, så bliver det først i det nye år, 2019, at det kommer til at ske, og det tror jeg da også er rigtig fornuftigt.

Vinderklassen havde naturligvis også deltagelse fra Sagnlandets Labrador, nemlig i form af Jens Trane og Tessa. Bulletinerne går på, at de klarede 1’ste post ganske glimrende, det samme første halvdel af post to, men så slap evnerne pludselig op? Der skulle dirigeres ud over gammel færd, for at komme i det frie søg, og det havde Jens og Tessa altså ikke fået talt om :o)
A-prøverne er rykket væsentligt tættere på, og Sanne påtænker, at melde Lyra til en Åben-A? Spændende og se, om hun nu har den fornødne ro?

Mere herom i næste udgave –