Hva’ mere kan man ønske sig?!!!

Sagnlandets Silverton Racer kan nu med stolthed kalde sig dels DKBRCH og dels DKJCH.

På én af sidste B-prøver, som blev afholdt af Region Lolland Falster lykkedes det endelig for Fritz, at få hevet ”certet” hjem, således han nu kan kalde sig for DKBRCH. Prøven blev vundet af Monique, ført af Finn Rasmussen, men grundet Monique ikke har brug for sit CERT, da hun allerede har 2 stk. gik ”certet” videre til til nr.2 på dagen, som heldigvis var Fritz. Turen hjem gik bare SÅ fint, og vi var hjemme næsten inden vi kørte fra prøveområdet.

Fritz ”kører” rigtig godt for tiden, og som en gammel kending, som desværre ikke er blandt os længere, sagde: – Når hunden KØRER, så er det satme bare med at melde til!!! Det har jeg gjort, hvilket har resulteret i yderligere et championat, nemli’ DKJCH. Fritz og jeg var 5 reserve på Svenstrup, og saftsuseme om ikke vi kom med! Fritz kvitterede med en flot 1V. m/CERT, som derefter udløste championatet.

Fritz og jeg deltog endvidere på en RJK prøve, som blev afviklet på Gavnø. Det resulterede  en 4V.

Dermed både kan og vil vi stille op på begge mesterskaber i henholdsvis DRK og RJK regi! Hold nu bøtte vi glæder os.

Lyra havde sin debut i Vinderklassen på Maltrup d.27/10-19. jeg kunne stå på modsatte side og observere den unge dame, hvilket var en rigtig dejlig oplevelse. Lyra lover godt for fremtiden, hun skal bare ha’ nogle flere oplevelser på det jagtlige plan, så kommer der med garanti pokaler med hjem i skabet.

Gammon er en udfordring, men en dejlig udfordring! Han har et unikt gå’på mod og er per definition en mega glad dreng, som nok skal komme efter det alt sammen. Det bliver så spændende.

Wilma laver ingenting, men hun virker til at blive lige det jeg går og håber på. Det skulle meget gerne udmunde i en holdsammensætning, som kan gøre sig gældende på IWT 2021 repræsenterende DK.

Ellers går vi faktisk bare og hygger os med lidt opsamling hist og her, samt nogle helt fantastiske små bonde jagter, hvor der er helt ro på, men alligevel rigelig til de små kommer op på naglerne, når noget siger bang, eller falder ned.

Nøj jeg glæder mig til de sidste to uger i november! D.21/11 er der international Field Trail i Sverige. D. 23 er der Eliteprøve og d. 30/11 er der mesterskab i RJK – vi skal nok være der!