Det der bare egentlig skulle være et forholdsvis lille indgreb i en tårekanal, endte ret så tragisk.

Under en oprensning af Edes venstre tårekanal, opdagede dyrlægen, at en stor aggressiv tumor havde gjort sit indtog. Tumoren sad i overmunden lige ovenfor hendes venstre hjørnetand. Omkring den store tumor, sad yderligere 2 mindre knuder af samme karakter. Beslutningen var ikke svær – hun skulle stille og roligt sove videre, og aldrig mere vågne igen.

Men selvom en beslutning er indlysende og nem at resonere sig frem til, er det bestemt ikke det samme, som at sige ”okay – det var så det”, og i samme sekund bare er videre. Vist var hun efterhånden blevet en gammel tøs, dog ikke mere end 9 år, men lad os bare sige det som det er, hun er blevet brugt, så hun var slidt, men vores forestilling var bestemt ikke, at Edes skulle herfra allerede nu.

Vi er noget groggy, og det vare nok et stykke tid, før vi er helt oppe igen. Hun har efterladt et kæmpe tomrum, som der bliver svært at fylde ud –

God rejse sødeste Edes – du er stærkt savnet

 

Mindeord – Maxjan´s Edes 11.06.2011 – 29.06.2020

Alt imens jeg ser dybt ind i de smukkeste mandelformede øjne, næsten sorte øjne, vælter der uendeligt mange fortryllende minder frem i min erindring.

Jeg så du kom til verden, og fra den dag, var jeg aldrig i tvivl om vores fælles vej –

Du elskede at træne, og jeg med dig. Det bar i den grad frugt – allerede i en tidlig alder.

Jeg har altid været stolt over at følges med dig på jagter, på opsamlinger samt på markprøver og du har aldrig skuffet – måske lige da du knaldede på Eliteprøven?

3 fantastiske kuld hvalpe har du leveret, og selvfølgelig, fristes man til at sige, så gav du dig hver gang 100% til de små dejlige bæster, lige til de små flyttede hjemmefra.

Alle dine flotte meritter vil jeg ikke nævne, med én undtagelse – ikke så mange kan pryde med titlen first SKINNERS. 2017 var året hvor Danmark stod øverst på skamlen.

Det alt overskyggende er dog det tæt-knyttede forhold vi to har haft fra dag ét –

Skønne smukke Edes… jeg skylder dig ALT!

Hils deroppe – der er mange du kender, og jeg har hørt, fra pålidelig kilde, der er fantastisk der hvor du skal hen.

Ære være dit minde

Savnet

Tom