DKJCH DKBRCH Sagnlandets Silverton Racer

– kaldenavn ‘FRITZ’

Data :

DK07954/2014

Stamtavle

Køn : Han

Født : 04.05.2014

HD : A

AD : 0

OCD : Fri

CNM : Fri via forældre

EIC : Testet Fri

PRA : Fri via forældre

SD2 : Bærer

Øjenlysning : uden anmærkninger d.8/4-2019

Beskrivelse & Særkende –

D. 21.04.2017 Update

Fritz er nu blevet en voksen dreng, er lige fyldt 3 år. Derfor kan vi nu gi’ en mere eksakt karakteristik af Fritz.

Alt, som er beskrevet ovenfor, har vist sig at holde stik. Fritz er gået fra, at være meget talentfuld lille hund, til nu at stå på spring og bide skeer med de store drenge. Der mangler ikke noget i hans træning, han er med andre ord klar til kamp :o) Vi skal fremover kun tænke i polish, hvilket betyder at holde det indlærte ved lige, samt at styrke selvtilliden – også på de rigtig lange distancer. Fritz arbejder i et super fint tempo, hvor farten ud, som hjem er fuldstændig ens. Han løber efterhånden nogle meget flotte linjer – det li’som altid har ligget til ham. Fritz er en blød dreng, men hårdt gående som bare. Jeg tror fuldt og fast på, vi går en fantastisk tid i møde, og vi glæder os.

Den mentale side af Fritz, vil jeg beskrive således:
Høj haleføring, som i de fleste tilfælde betyder ”Her kommer jeg”, er for Fritz vedkommende et tegn på det næsten modsatte. Fritz er på ingen måde sky eller bange, men han spiller derimod heller aldrig op til ballade.

Fritz er den sødeste hund vi har i flokken, og vi har egentlig ikke andet end søde hunde, men Fritz gør ALDRIG noget for at være fræk! Gør han noget han ellers ikke må, er det fordi han simpelthen ikke har forstået budskabet. Fritz er et helt vildt stort puttehoved, man kunne næsten mistænke ham for, at der var noget Cocker eller FT.Spaniel i ham, de sidder jo stort set på skødet af deres mennesker hele tiden. Det vil Fritz ønske han også kunne gøre – Jeg er tosset med den hund!

/Tom Andersen

Fritz – vores nye lille uslebne diamant
D. 04.05.2014 så “Racer” kuldet dagens lys – på Danmarks befrielse…

Skønne Fritz tegner til, at blive lige netop det vi gik og drømte om! Det virker som om, han har arvet sin mors ro og coolness, samt hans fars speed, will-to-please og ikke mindst råstyrke! Med en sådan type hund, skal man passe rigtig meget på – evnen til at opfatte signaler samt indlæring falder ham så nemt – derfor skal man, som fører, passe på ikke at begå førerfejl!

Når det er sagt – så er Fritzen en frygtelig fræk, charmerende og nysgerrig hundehvalp! Fuld af fis og ballade. Alle de andre hunde i vores flok tager deres tørn mht. opdragelsen – med større eller mindre succes. Jeg glæder mig helt vildt til næste forår, hvor træningen for alvor sættes ind 🙂 Indtil da står den på 100 % lydighedstræning – den vigtigste grundsten og kimen til en hver god jagt- og markprøvehund.
/Susanne

Meritter :

1.V DM for hold 2018

Markprøve A – Vinderklasse

3 x 1. V m. CERT

       2 x 2. V m. CK

2 x 3. V

Markprøve B

1 x 2. V m. CK

Udmærkelse Vinder B

2 x 1. P Åben klasse

Workingtest / Mock Trail – Vinderklasse

1 x 1. V Begynder

1 x 1. V Åben

2 x 5. V Vinder MockTrail

2 x 3. V Vinder MockTrail

Kvalifikationsprøve – BESTÅET

RJK Apporteringsprøve BESTÅET

RJK Working Test – Åben – UDMÆRKELSE

RJK Markprøve – Åben – UDMÆRKELSE

RJK Markprøve – Vinder – 4. plads