2.EV2023 DKBRCH DKJCH 2.RM2021 MPM2022 DKFTCHrjk

Sagnlandets Nginious Pike – kaldenavn ‘WILMA’

Data :

DK03706/2018

Stamtavle

Køn : Tæve

Født : 19.02.2018

HD : A

AD : 0

OCD : Fri

CNM : Fri via forældre

EIC : Fri via forældre

PRA : Fri via forældre

SD2 : Fri via forældre

Øjenlysning : uden anmærkninger d. 8/4-2019

Beskrivelse & Særkende –

Sagnlandets Nginious Pike, kaldet Wilma

D. 01.04.2022

Wilma nu 4 år, 19/02 – 2018. Hvert et ord, som er beskrevet, da Wilma er 5½ md. gammel passer på en prik! Wilma er, uden tvivl, den suverænt bedste tæve jeg har haft! Har man lyst, så bare besøg hundeweb, så kan man se hendes meritter. Desværre kom, også her, Corona med forstyrrelser, hvilket bl.a bevirkede, at hun kom lidt sent i gang med Vinder A-prøverne.

Kort fortalt, så tror jeg faktisk ikke der en prøve, som Wilma ikke kunne vinde, for hun har, efter min mening, hvad der skal til. Det handler mere om de berømte  10 % held, som gør forskellen.

Wilma hviler 100 % i sig selv. Hun elsker opmærksomhed, men er også selv meget opmærksom. Noget Sannes far nyder godt af. Sannes Far er meget ramt af demens, og ved efterhånden ikke noget om noget, hvilket er så forbandet hårdt at være vidende til. Når Sanne besøger sin Far Bjarne, er Wilma stort set altid med. I det øjeblik de træder ind på hjemmet, så er Wilma helt klar over hvor hun er, og hvad hendes rolle er. Wilma går med rolige, men målrettede skridt direkte mod Bjarne. Lægger sine forben op i skødet på ham, ser på ham – uden at slikke eller andet – bare ser på ham, hvorefter Bjarne lyser op og begynder sin stille kærtegning på hunden. Wilma ER bare der i skødet på Bjarne lige så længe han ønsker det – nogle gange tar`det en time, før Bjarne ber hende gå ned. Det er en fantastisk egenskab, som vi i den grad ynder.

Wilma er i skrivende stund blevet parret, og vi er mega meget spændte på, hvorvidt vi skal ha´ hvalpe til maj, men mon ikke – Damen har i hvert fald fået en glubende appetit .

D. 01.08.2018

Wilma er nu blevet 5½ mdr. så her kommer en kort beskrivelse af, hvad jeg tror jeg ser, og kan forvente mig i fremtiden af den nye håbefulde og meget uslebne diamant

Hun er et ”ønske-barn” fra en kombination, som vi mener bør blive aldeles fremragende på jagt, prøve og som familie-hund, da forældredyrene komplimentere hinanden så fantastisk. Det mener jeg allerede også at kunne se, da hun virkelig er utrolig lærenem. Hun er en ballademager, bølle, kælerøv og en masse andre ting, men bare man siger stop en enkelt gang, så har hun forstået det. Jeg kan se, både på Wilma og hendes kuld søskende, hvor gode de alle er til, at kapere/rumme en masse nye ting. De har alle fået nogle ting med i arv, som gør det hele så meget lettere at bygge videre på. Aflevering til hånd har jeg ikke brugt tid på overhovedet, hun lægger bare bolden/dummyen i min hånd og flytter hovedet, hvor svært kan det være?

Wilma er en lille pige, som elsker opmærksomhed. Får hun den ikke, så skal hun nok sørge for, at få den. Ikke på en irriterende måde, men mere sådan smygende og indladende, så man rent faktisk for lyst til, at nusse hende. Rent jagtmæssigt, forventer jeg mig mega meget. Wilma udviser stor passion for at hente/opsøge apporten, ligger genstanden ikke lige for, arbejder hun i et højt, men ikke for højt tempo, indtil emnet er fundet, hvorefter hun kommer stormende i fuld galop hjem for at aflevere.

Det lover alt sammen godt for fremtiden, og jeg glæder mig over, hver dag jeg er i selskab med hende – Det blir’ fantastisk

/Tom A

Meritter :

IWT2023 – 1. vinder for hold

IWT2021 – 1. vinder for hold

BTGF2023 – 2. vinder for hold

BTGF2021 – 1. vinder for hold

Nutra Nuggets Cup 2021 – 1. vinder for hold

Markprøve A

2. vinder m. R-CACIT Eliteprøve 2023

Udmærkelse på årets Eliteprøve 2021

1.  Vinder m. CACIT – International A-prøve Lykkesholm Gods 2022

1.  Vinder m. CACIT – International A-prøve Værnengene Danny Fraser Cup 2022

1.  Vinder m. CACIT – International A-prøve Lykkesholm 2023

1. x 1, vinder m. CERT vinderklasse

1 x 2. Vinder med R-CACIT Selleberg 2023

1 x 3. Vinder SSRK Excellent m. CK Trolle-Ljungby Gods

Markprøve B

1 x 1. vinder m. CERT vinderklasse

Udmærkelse Vinder B

Retrievermesterskab

2. Vinder m. CK og titlen 2.RM2021

Workingtest

1 x 3. Vinder over 2 dage

RJK Markprøvemesterskab 2022 – 1. Vinder

RJK Apporteringsprøve BESTÅET

RJK Working Test – Åben – UDMÆRKELSE