UHM2022RJK Mandylike´s Unexpected Metaphor – kaldenavn ‘META’

Data :

DK07270/2021

Køn : Tæve

Født : 30.12.2020

HD : AA

AD : 00

OCD : Fri

CNM : Fri – via forældre

EIC : Fri – via forældre

PRA : Fri – via forældre

SD2 :  Fri – via forældre

Øjenlysning : Uden anmærkninger

Beskrivelse & Særkende –

D. 20.04.2022

Mandylike’s Unexspected Metaphor Kaldenavn Meta

En lille Svensk prinsesse, som vi har erhvervet fra Susanne Ericson. Susanne er selv en dygtig hundeføre, det blev senest bevist ved sidste afholdte Eliteprøve, hvor Susanne slog hele den Danske elite.

Meta er nu blevet godt 1 år, og har pt. Været på 3 prøver. Den første var naturligvis brugsprøven, derefter blev det til en fin 1ste præmie i beg.B efterfulgt af en lige så fin 1ste præmie på den nye debutantprøve.

Meta har, i min optik, været en lille smule sen i forhold til at forstå og modtage indlæring, så derfor har vi ladet hende være i fred indtil hun var omkring 11 mdr. Det var den helt rigtige beslutning, kan vi se, her bagefter. Meta har virkelig meldt sig ind klubben for små hundehvalpe, som gerne vil lære noget, så nu får den fuld gas.

Meta er lidt jaloux anlagt. Hun kan næsten ikke ha’ jeg kæler med andre end hende, det er som hun siger ”det er dig og mig Far”. Hun er virkelig en kælepotte som jeg holder mere og mere af, for hver dag der går.

På nuværende tidspunkt udviser hun alt det rigtige, i forhold til vores forventninger. Hun går et rigtig fint heelwork, er fuldstændig rolig/kold under skud og kast, samt når andre hunde arbejder omkring hende. Hun er hårdtgående i ufremkommeligt terræn, går direkte i det iskolde vand – mange gange på eget initiativ. What’s not to like.

Meta er bragt til vores kennel med avl for øje. Kennel Mandylike er indbegrebet af sundt avlsarbejde, og fortsætter hun sine fremgange på det mentale område, samt bliver ved med at imponere i sin indlæring på arbejdsområdet, bliver det helt igennem super – og det er vi overbeviste om hun gør.

Nu skal vi nyde turen sammen

/Tom

Meritter :

Markprøve A

1 x 1.p Åben A Markprøve

Markprøve B

3 x 1.p  Begynder

1 x 1.p Debutant

1 x 1.p Introduktionsklasse

1 x 1.p Vildtklasse

Workingtest

1 x Excellent Mock Trail Open

1 x 6 vinder Open Class DRK Nordsjælland

RJK Apporteringsprøve BESTÅET

RJK Åben klasse Workingtest BESTÅET

Unghundemester RJK 2022